Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het team van Ford Wensveen.
• Het team van Ford Wensveen. (Foto: Cees van der Wal)

Ford Wensveen ontvangt prestigieuze Chairmans Award

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vrijdag 14 november ontving het team van Ford Wensveen uit handen van Johan Claassen, Managing Director Ford Nederland, de Chairmans Award 2019.


De uitreiking heeft even op zicht laten wachten vanwege Covid-19. Om die reden is de award ook uitgereikt aan alleen Theo Hoogendoorn, adjunct directeur bij Ford Wensveen. “Vanwege de huidige maatregelen heb ik deze award in ontvangst mogen nemen, maar ik wil benadrukken dat dit echt een teamprestatie van formaat is waar wij met zijn allen trots op mogen zijn. We zijn onze klanten dankbaar dat ze de moeite hebben genomen om de beoordeling in te vullen en ons met deze hoge scores hebben beloond.”

De Chairman’s Award wordt elk jaar uitgereikt aan de best presterende Ford Dealers in Europa op het gebied van klanttevredenheid en salesprestaties. Johan Claassen vermeld bij de uitreiking: “Dit is een prestatie die je als team volledig in de hand hebt, mede daarom is het zo’n waardevolle award. Je hebt als team geen invloed op het merk en product Ford, maar wel op de manier van je dienstverlening en omgang met je klanten. Je moet dit als team volledig uitdragen, alleen dan kan je tot deze mooie scores komen.”

Ford Wensveen scoort al jaren hoog in de competitie voor deze award en heeft de afgelopen tien jaar tweemaal eerder deze award in ontvangst mogen nemen.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier