• Het team van Ford Wensveen.
• Het team van Ford Wensveen. Foto: Cees van der Wal

Ford Wensveen ontvangt prestigieuze Chairmans Award

Algemeen 284 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vrijdag 14 november ontving het team van Ford Wensveen uit handen van Johan Claassen, Managing Director Ford Nederland, de Chairmans Award 2019.

De uitreiking heeft even op zicht laten wachten vanwege Covid-19. Om die reden is de award ook uitgereikt aan alleen Theo Hoogendoorn, adjunct directeur bij Ford Wensveen. “Vanwege de huidige maatregelen heb ik deze award in ontvangst mogen nemen, maar ik wil benadrukken dat dit echt een teamprestatie van formaat is waar wij met zijn allen trots op mogen zijn. We zijn onze klanten dankbaar dat ze de moeite hebben genomen om de beoordeling in te vullen en ons met deze hoge scores hebben beloond.”

De Chairman’s Award wordt elk jaar uitgereikt aan de best presterende Ford Dealers in Europa op het gebied van klanttevredenheid en salesprestaties. Johan Claassen vermeld bij de uitreiking: “Dit is een prestatie die je als team volledig in de hand hebt, mede daarom is het zo’n waardevolle award. Je hebt als team geen invloed op het merk en product Ford, maar wel op de manier van je dienstverlening en omgang met je klanten. Je moet dit als team volledig uitdragen, alleen dan kan je tot deze mooie scores komen.”

Ford Wensveen scoort al jaren hoog in de competitie voor deze award en heeft de afgelopen tien jaar tweemaal eerder deze award in ontvangst mogen nemen.

• Theo Hoogendoorn (links) met de Chairmans Award.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden