Vuurwerk Toppers Papendrecht
Vuurwerk Toppers Papendrecht Foto: Izaak van den Berg

Vuurwerk Toppers Papendrecht komt klap vuurwerkverbod niet te boven

Algemeen 490 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het bekende vuurwerkverkooppunt Vuurwerk Toppers Papendrecht komt de klap van het vuurwerkverbod niet te boven.

Ondernemer en vuurwerkverkoper Berry Hansma is, zoals vele andere, teleurgesteld dat de verkoop dit jaar niet door kan gaan. Met name omdat de regering na het bekend maken van het verbod, volgens hem geen goede toelichting heeft gegeven voor de toekomst omtrent de vuurwerkverkoop.

“Dat de zorg en de ziekenhuizen juist in deze tijd zoveel mogelijk ontzien moeten worden, daar sta ik volledig achter”, aldus Barry. 

“Maar dit is voor de ondernemer die vuurwerk verkoopt een uitzichtloos toekomstbeeld. Juist omdat de drie verkoopdagen een financiële boost geven voor het volgende jaar. Persoonlijk had ik de verkoop erg nodig en ik ben nu helaas genoodzaakt definitief te stoppen met Vuurwerk Toppers Papendrecht, omdat ik door corona financieel een te grote klap heb gekregen.”

“Ik hoop dat andere ondernemers het hoofd boven water kunnen houden en dat de regering zich aan hun woord houdt zodat er in 2021 gewoon weer vuurwerk verkocht mag worden”, vertelt Berry Hansma tot besluit.

Izaak van den Berg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden