Logo hetkontakt.nl/klaroen
Vuurwerk Toppers Papendrecht
Vuurwerk Toppers Papendrecht (Foto: Izaak van den Berg)

Vuurwerk Toppers Papendrecht komt klap vuurwerkverbod niet te boven

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Het bekende vuurwerkverkooppunt Vuurwerk Toppers Papendrecht komt de klap van het vuurwerkverbod niet te boven.


Ondernemer en vuurwerkverkoper Berry Hansma is, zoals vele andere, teleurgesteld dat de verkoop dit jaar niet door kan gaan. Met name omdat de regering na het bekend maken van het verbod, volgens hem geen goede toelichting heeft gegeven voor de toekomst omtrent de vuurwerkverkoop.

“Dat de zorg en de ziekenhuizen juist in deze tijd zoveel mogelijk ontzien moeten worden, daar sta ik volledig achter”, aldus Barry. 

“Maar dit is voor de ondernemer die vuurwerk verkoopt een uitzichtloos toekomstbeeld. Juist omdat de drie verkoopdagen een financiële boost geven voor het volgende jaar. Persoonlijk had ik de verkoop erg nodig en ik ben nu helaas genoodzaakt definitief te stoppen met Vuurwerk Toppers Papendrecht, omdat ik door corona financieel een te grote klap heb gekregen.”

“Ik hoop dat andere ondernemers het hoofd boven water kunnen houden en dat de regering zich aan hun woord houdt zodat er in 2021 gewoon weer vuurwerk verkocht mag worden”, vertelt Berry Hansma tot besluit.

Izaak van den Berg

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier