Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Open Coffee Drechtsteden op 5 november

  •   keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Op donderdag 5 november van 09.00 tot 11.00 uur wordt er weer een Open Coffee Drechtsteden gehouden, waarbij mensen zowel live als online welkom zijn


Er is beperkt plek voor een ontmoeting in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Deelnemers aan de netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in de Drechtsteden moeten zich houden aan de voorschriften van Cascade voor de bezoekers van het gebouw.

Tegelijkertijd met de live ontmoeting is er een veilige online-verbinding via Zoom. Deze wordt gesponsord door de vaste sponsoren Gamailen.nl en Signland.nl. Opgeven is verplicht. Dit kan via de website www.opencoffeedrechtsteden.nl. Bij opgave voor de Zoommeeting ontvangt men een Zoomlink.

5 november is er ook de mogelijkheid deel te nemen aan de workshop ‘Later goed geregeld?’ Stephan Pons van CPZ Advies triggert de deelnemers na te denken over de keuzes die je nu kunt maken voor later, voor jezelf en voor je nabestaanden. En hij gaat in op het pensioenakkoord.

Deelname aan de Open Coffee en de workshop is gratis.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5