Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een impressie van de bewonersbijeenkomst van 16 juli.
• Een impressie van de bewonersbijeenkomst van 16 juli. (Foto: Esther Geradts)

Bijeenkomst voor omwonenden van het Mercon-Kloos terrein

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op woensdagavond 4 november organiseert FSD een tweede bewonersbijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden over de herontwikkeling van het Mercon-Kloos terrein.


Eind 2022 worden op dit terrein aan de oever van de rivier de Noord circa 275 woningen opgeleverd in een groen parkachtig landschap.

Livestream
De tweede bewonersbijeenkomst was gepland in Landvast, maar vanwege de aangescherpte COVID-19 maatregelen tuigt FDS een livestream op vanuit huis. In de livestream deelt Fransje Sprunken samen met haar team hoe de ideeën die tijdens de eerste bewonersbijeenkomst zijn geopperd, verwerkt zijn in de plannen.

Aan de orde komen thema’s als architectuur, bereikbaarheid en de landschappelijke inpassing. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. U kunt uw vraag ook al kenbaar maken via het aanmeldformulier. Tijdens de bijeenkomst wordt ook de nieuwe naam van het gebied bekend gemaakt.

Aanmelden voor de bijeenkomst graag via: https://ap.lc/8iB3i. Op het aanmeldformulier kan men een vraag aan het team ook al delen. Dinsdagavond 3 november ontvangt men dan per mail een link naar de livestream.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5