Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Geurt Mouthaan

Van Vliet’s Weidewinkel viert de Nationale Kaasweek

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Bij de lokale specialist in kaas, Van Vliet’s Weidewinkel uit Nieuw-Lekkerland, wordt van 2 tot en met 8 november de Nationale Kaasweek gevierd. In deze week gaat het team van de Weidewinkel feestelijk aan de slag met kaas, één van de grootste producten van Nederland.


Een product waarvan de gemiddelde inwoner van Nederland 17 kilo per jaar van eet, verdient het volgens Van Vliet’s Weidewinkel om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden. Maar naast de kazen worden ook de klanten in het zonnetje gezet. Tijdens de Nationale Kaasweek ontvangt iedere klant bij aankoop van minimaal € 7,50 aan kaas, een heerlijk kaasdipper cadeau.

“Kaas is een supergezond product en heeft niet voor niets een plek in de schijf van vijf”, aldus Jan-Kees van Vliet. Kaas levert samen met de melk en melkproducten gemiddeld ongeveer 60% van de dagelijkse inname van calcium. En 40% van die van vitamine B12. Zuivel is daardoor belangrijk voor een gezonde voeding in Nederland, heeft het Voedingscentrum vastgesteld.

“Het hele jaar door zorgen wij voor de meest lekkere en bijzondere binnen- en buitenlandse kazen, maar nu tijdens de Nationale Kaasweek doen wij daar natuurlijk een schepje bovenop. Graag verrassen wij onze gasten, zo noemen wij onze klanten, en daarom is de Nationale Kaasweek een uitstekende periode om je als klant bij ons te laten verrassen”, aldus Jan-Kees.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5