Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Kraan van transportbedrijf Maat uit Alblasserdam levert precisiewerk

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Directeur Arjan Maat van het gelijknamige logistieke bedrijf uit Alblasserdam plaatste eind vorige week op Twitter een bijzondere foto van een kraan die een fles Bacardi tilt terwijl de arm van de kraan zich enkele meters in een appartement bevindt.


“Mocht je onverhoopt in quarantaine zitten en behoefte hebben aan coronaproof bevoorrading van drinken en/of eten, neem dan contact op met Maat”, schreef Arjan erbij.

Hij legt uit: “Wij hadden opdracht van een persoon in Alblasserdam om een tafelblad naar binnen te takelen in een flat van drie hoog. Dit omdat het tafelblad niet via de lift of het trappenhuis kon. Via het raam was het voor onze vrachtwagen met kraan en chauffeur een fluitje van een cent.”

“De bewoner is een bekende van mij”, vervolgt Arjan. “Hij doet veel voor voetbalvereniging Alblasserdam, dus in die zin was het een vriendendienst.” Maar de chauffeur kreeg toch een paar flessen mee om te verdelen op de planning en die werden op passende wijze meegenomen.

Arjan: “Bij de foto dacht ik, hier kan ik wel een leuke verwijzing maken richting corona, met het idee om in een complexe tijd wat humor te stoppen.”

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5