• Een scène uit de film 100% Wolf.
• Een scène uit de film 100% Wolf. Foto: Aangeleverd

Twee Halloweenvoorstellingen in Landvast

Algemeen 110 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zaterdag 31 oktober is het Halloween in Landvast. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet zo uitbundig als voorbereid, maar het sociaal-cultureel centrum laat deze dag niet ongemerkt voorbij gaan.

Er zijn twee Halloween voorstellingen deze dag. Een voor het jongere publiek, en als de ouders mee durven mogen zij uiteraard ook. En ’s avonds een voor het oudere publiek. Beide voorstellingen zullen in de nieuwe zaal Royaal vertoond worden.

Zo draait om 14.30 uur de Nederlands gesproken animatie film 100% Wolf. Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

Om 20.30 uur is het tijd voor een echte horror klassieker, The Shining. Na 40 jaar komt deze klassieker weer terug naar de bioscoop. Het is echter voor het eerst dat de originele versie, die 144 minuten duurt, wordt vertoond op het witte doek. De versie die tot nu toe is vertoond is slechts 119 minuten. Daarnaast is deze versie ook gerestaureerd. Een unieke kans dus om deze klassieker nog eens te kijken op het formaat en het geluid wat bij een echte filmbeleving hoort.

Verkleed
De zalen hebben uiteraard een Halloween-uitstraling. Maar we zijn vooral benieuwd naar de creaties van de bezoekers. De meest originele verklede bezoekers krijgen een mooie prijs.

Voor beide films dient vooraf gereserveerd te worden. Aangezien er maar beperkt aantal plaatsen zijn adviseert Landvast bezoekers om niet te lang te wachten om te reserveren. Vanwege het beperkt aantal bezoekers is de kans om met een mooie prijs naar huis te gaan uiteraard weer groter.

Voor meer informatie: www.landvast.nl of 078-6912923.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden