Logo hetkontakt.nl/klaroen
<p>• Wim Pols overhandigt de cheque aan mevrouw Van Bruggen.</p>

• Wim Pols overhandigt de cheque aan mevrouw Van Bruggen.

(Foto: Aangeleverd)

Mooie cheque Autoservice Lekkerland voor de Voedselbank

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Autoservice Lekkerland heeft in de afgelopen week een cheque van 530 euro overhandigd aan de Voedselbank van Sliedrecht.


De cheque werd door vestigingsmanager Wim Pols van het autobedrijf aan de Planetenlaan 91 gegeven aan mevrouw Van Bruggen. Zij is vrijwilliger bij de Voedselbank van Sliedrecht, maar komt uit Nieuw-Lekkerland en verzorgt de belangen van de Voedselbank in haar dorp.

Het bedrag van 530 euro is afkomstig van de zomeractie van Autoservice Lekkerland. “We wilden in de zomer wat doen en bedachten de zomercheck voor de auto, waarbij we de auto controleren op onder meer vloeistoffen en banden, zodat iedereen veilig de weg op kan naar het vakantieadres. Van de prijs van 19,95 euro voor deze check ging een tientje naar de Voedselbank.”

“Het is geen gigantisch bedrag geworden, maar de Voedselbank is er blij mee. Veel supermarkten leveren steeds minder producten aan de Voedselbanken. We begrepen dat sommige Voedselbanken de stroom levensmiddelen hebben zien teruglopen met wel 50 tot 60 procent. Daarom is elk bedrag welkom om hen te ondersteunen”, vertelt Wim Pols van Autoservice Lekkerland tot besluit.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5