Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Excelsior Papendrecht kondigt ‘It’s Time To Play’ aan

Algemeen 170 keer gelezen

PAPENDRECHT • Muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht heeft een nieuwe campagne aangekondigd genaamd ‘It’s Time To Play’. Middels deze campagne wil Excelsior in 2021 het gehele jaar zich actief inzetten om muziek en muzieklessen toegankelijk te maken voor de jeugd in Papendrecht.

Binnen deze campagne zullen diverse vormen van muziekles vallen die er samen voor moeten zorgen dat muziek toegankelijk wordt gemaakt voor de jeugd. “We vinden dit enorm belangrijk omdat muziek maken niet alleen super leuk is, maar je wordt er ook heel slim van”, aldus Rutger Tromp, verantwoordelijk voor de muziekopleidingen bij Excelsior. “Het bezig zijn met muziek en het leren spelen van een instrument draagt significant bij aan de cognitieve ontwikkeling van kinderen”, vervolgt Tromp.

Naast de reguliere muzieklessen om een instrument te leren spelen zullen ook nieuwe projecten en concepten starten onder de algemene naam ‘It’s Time To Play’. Zoals bijvoorbeeld het leren spelen op een ‘pBuzz’, een plastic blaasinstrument bedoeld voor kinderen om kennis te maken met blaasmuziek. “Op dit moment zijn we druk bezig om de concepten definitief (en corona-proof) te maken.”

“En we zijn natuurlijk druk bezig met onze Rabo ClubSupport campagne”, verteld Tromp. “Hoe hoger de opbrengst, hoe meer wij kunnen doen met ‘It’s Time To Play’”. Stemmen op het project van Excelsior kan tussen 5 en 25 oktober op www.rabobank.nl/clubsupport of via de app van de Rabobank.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden