Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Besmettingen met corona blijven fors stijgen in regio

Algemeen 531 keer gelezen

REGIO • Het aantal gemelde besmettingen met corona blijft verder stijgen in de afgelopen week. Dat meldt de GGD op haar website.

In de afgelopen week kwamen er 36 nieuwe besmettingen bij in Molenlanden. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van twee weken geleden. Toen werden er 20 nieuwe gevallen gemeld.

Ook in Alblasserdam en Papendrecht werden dergelijke stijgingen genoteerd van het aantal corona-besmettingen: 32 in Alblasserdam (twee weken terug 15) en 28 in Papendrecht (twee weken terug 15).

De teller van het totaal aantal positief geteste personen staat in Alblasserdam op 143, in Molenlanden op 216 en in Papendrecht op 172. Er zijn in Alblasserdam (voor zover bekend) 5 mensen overleden aan het coronavirus. In Molenlanden zijn 12 slachtoffers te betreuren en in Papendrecht 8.

In Molenlanden zijn momenteel 24 mensen opgenomen in het ziekenhuis met coronaklachten. In Alblasserdam zijn 13 ziekenhuisopnamen gemeld en in Papendrecht 12.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 gisteren
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden