• Papendrecht JO7-1. Foto: Aangeleverd

Papendrecht JO7-1 winnaar eerste fase

Sport 140 keer gelezen

PAPENDRECHT • Sinds dit seizoen is voor de pupillen het voetballen ingedeeld in vier fasen. Tijdens elke fase wordt een andere competitie gespeeld.

Voor de eerste fase diende Papendrecht JO7-1 twee keer aan te treden tegen zowel De Alblas JO7-1 als Drechtstreek JO7-4. De eerste keer werden de onderlinge wedstrijden afgewerkt op sportpark Souburgh. De teamleiding van Papendrecht had voorafgaand aan de wedstrijd tegen De Alblas alles neergezet met het gebruikelijke praatje, wat heel goed uitpakte. De mannen pikten het geweldig op en na een kwartier stond er een 1-7 zege op het scorebord. Deze uitslag kwam tot stand door goede goals en ook het samenspel gaat steeds beter. Tegen Drechtstreek zaten de Papendrechters er meteen bovenop, zoals dat hoort in een derby. Met leuke combinaties, geweldige schoten en goed aanvallend en verdedigend werk stond er na een kwartier een 11-1 overwinning op het scorebord. De supporters van VV Papendrecht hebben genoten van het spel.

De tweede keer werd gespeeld op sportpark Slobbengors. Tijdens de wedstrijd tegen De Alblas ging het tijdens de eerste helft gelijk op, met een 3-3 tussenstand tot gevolg. In de tweede helft werd Papendrecht steeds iets beter, waardoor onze mannen de wedstrijd met 7-3 over de streep trokken. Tijdens de wedstrijd tegen Drechtstreek werd er lustig op los gescoord. Na een ruststand van 5-0 werd het uiteindelijk 14-0. Het samenspel werd steeds beter, getuige de laatste goal die na een combinatie over 6 schijven beheerst werd afgemaakt.

Dit betekent dat Papendrecht JO7-1 alle wedstrijden in de eerste fase heeft gewonnen. Dit is niet het allerbelangrijkste maar spelers en begeleiding zijn er natuurlijk wel trots op.