Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Een eerdere uitvoering van Stuif.
• Een eerdere uitvoering van Stuif. (Foto: Bert Bons)

Stuif in Papendrecht in de herfstvakantie

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • In de herfstvakantie wordt in Sportcentrum Papendrecht van maandag 19 tot en met donderdag 22 oktober Stuif gehouden.


Sportcentrum Papendrecht, Wasko en Suppord (Jeugd&Jongerenwerk) organiseren de activiteiten voor de zesde keer voor alle kinderen van zes tot twaalf jaar.

Er is onder andere de Spring in (een hal vol springplezier), Filmhuis (de hele dag leuke films), diverse workshops (o.a. Breakdance en Hip Hop), Watergames (elke middag zwemmen), Crea-tent (knutselen) en Wasko-Sport (met o.a. lasergamen). De Stuif is ook dit jaar weer vier dagen boordevol activiteiten voor kids.

De Stuif is dit jaar (als gevolg van de corona-maatregelen) alleen voor kinderen toegankelijk. Ouders en andere volwassenen hebben dus geen toegang tot het Sportcentrum tijdens de Stuif.

Verder zijn dag (€ 5,00) en weekbanden (€ 15,00) alleen te koop in de voorverkoop aan de kassa van het Sportcentrum in Papendrecht ( week 41 maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en week 42 maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.00 uur. Ook op de zaterdagen 10 en 17 oktober kan dit nog tussen 09.00 en 12.00 uur. De dag- en weekbanden worden op naam (gekoppeld aan een nummer) verkocht. Voor alle duidelijkheid: men kan dus niet op de dag zelf een dag of weekband kopen aan de kassa.

Wethouder Pieter Paans van onder meer Jeugdzaken zal de Stuif in de Herfstweek op maandag 19 oktober om 10.00 uur officieel openen (op het pleintje voor het Sportcentrum). Hij doet dit samen met de Breaksquadcrew.

Het hele programma met alle details van de Stuif staat vanaf 1 oktober op de website van het Sportcentrum: www.sportpapendrecht.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5