Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Update van Papendrechtse Corrie van der Esch in Mongolië op tv

Algemeen 455 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 10 oktober om 17:10 uur komt er bij EO Metterdaad op NPO 2 een update van het werk van Corrie van der Esch uit Papendrecht onder daklozen in Mongolië.

“Een prachtige mogelijkheid voor aandacht voor ons werk met een korte terugblik naar de afleveringen van januari en met name een update over wat er dankzij alle gulle donaties in gang is gezet”, reageert Corrie van der Esch vanuit Mongolië. Ze refereert onder andere aan de aankoop van land en het bouw- en renovatieproject. Daarnaast geeft de uitzending van Metterdaad ook een update over verschillende andere gebeurtenissen en activiteiten van dit jaar.

In januari heeft EO Metterdaad ook al een aantal afleveringen uitgezonden over het werk van Corrie onder daklozen in Mongolië. Het doel was om dit belangrijke werk onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Op zaterdag 10 oktober van 17:10 tot 17:35 uur staat een nieuwe aflevering gepland, die op zondag 11 oktober om 11.30 uur in een korte versie herhaald wordt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden