Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Update van Papendrechtse Corrie van der Esch in Mongolië op tv

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Op zaterdag 10 oktober om 17:10 uur komt er bij EO Metterdaad op NPO 2 een update van het werk van Corrie van der Esch uit Papendrecht onder daklozen in Mongolië.


“Een prachtige mogelijkheid voor aandacht voor ons werk met een korte terugblik naar de afleveringen van januari en met name een update over wat er dankzij alle gulle donaties in gang is gezet”, reageert Corrie van der Esch vanuit Mongolië. Ze refereert onder andere aan de aankoop van land en het bouw- en renovatieproject. Daarnaast geeft de uitzending van Metterdaad ook een update over verschillende andere gebeurtenissen en activiteiten van dit jaar.

In januari heeft EO Metterdaad ook al een aantal afleveringen uitgezonden over het werk van Corrie onder daklozen in Mongolië. Het doel was om dit belangrijke werk onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Op zaterdag 10 oktober van 17:10 tot 17:35 uur staat een nieuwe aflevering gepland, die op zondag 11 oktober om 11.30 uur in een korte versie herhaald wordt.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier