Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Ariejanne de Koning van het Havenfestival overhandigt de bloemen tijdens het optreden van Wally.
• Ariejanne de Koning van het Havenfestival overhandigt de bloemen tijdens het optreden van Wally. (Foto: Bert Bons)

Verrassingsactie Havenfestival groot succes in Alblasserdam

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • De verrassingsbezoeken van ‘Havenfestival in Actie’, die afgelopen zaterdag 19 september gebracht zijn op diverse adressen in Alblasserdam, zijn goed verlopen en werden zeer gewaardeerd.


Dat meldt het Havenfestivalcomité, die de actie bijna geheel zonder pers heeft uitgevoerd om zo goed mogelijk de coronaregels te kunnen opvolgen. Door het niet doorgaan van het dertigste Havenfestival werd er een actie op touw gezet, waarbij men iemand kon opgeven die een schouderklopje als vrijwilliger verdiende of door altijd klaar te staan voor een ander.

In totaal twintig vrijwilligers of personen die van grote betekenis zijn voor de gemeenschap of een ander, werden zaterdag verrast door delegatie van het Havenfestivalcomité en kregen daarbij ook iets overhandigd.

Voor sommige was de verrassing nog groter, zij werden toegezongen door zanger Wally. “Gezien de reacties van de personen die in de belangstelling stonden kunnen we spreken van een zeer groot succes”, vertelt Jan de Ruiter van het Alblasserdamse Havenfestivalcomité.

In de ochtend gingen de vrijwilligers van het Havenfestival langs op twee adressen met zanger Wally, die geregeld in Alblasserdam komt en bijvoorbeeld met Koningsdag opgetreden heeft. Hij verzorgde coronaproof mini-optredens aan de deur.

Aan het eind van de ochtend verraste hij vier dames van het Troostdekentje, die door het comité ontvangen werden in Landvast. Na het korte optreden volgde koffie met gebak.

In de middag werden met de bakfiets diverse adressen langsgegaan in Alblasserdam, waarbij men bossen bloemen, cadeaupakketten en cadeaubonnen overhandigde aan diverse mensen.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5