Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Francesco Daniel met Bert Heerink.
• Francesco Daniel met Bert Heerink. (Foto: Karin Rits)

Première I Want More Tour van Francesco Daniel start in Papendrecht

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Nadat Francesco Daniel had meegedaan aan de SBS6 kijkcijferhit We Want More besloot hij met zijn eigen I Want More Tour in theaters te gaan optreden met zijn vriend Nicolas Joan. De première van deze bijzondere show zal plaatsvinden op 9 oktober in ‘zijn eigen’ Theater De Willem in Papendrecht.


Zijn grote voorbeeld en jeugdheld Bert Heerink zorgt middels een gastoptreden voor een spectaculaire start van de I Want More Tour.

Eerder dit jaar trok Francesco de stoute schoenen aan en stuurde hij het management van Bert Heerink een bericht. Francesco deed mee aan de Disney theaterproductie Imagination in Concert en zong hierin twee nummers uit de Disney film Tarzan. Deze nummers werden door Bert Heerink magistraal vertolkt in de Nederlandse versie van de film. Tarzan betekende veel voor Francesco als kleine jongen en hij wilde dan ook graag aan de zanger van onder andere Vandenberg en Kayak tips vragen om de nummers zo goed mogelijk te vertolken in de productie Imagination.

Het management van Bert Heerink regelde een telefonisch interview voor Francesco en zo ontstond het eerste contact met zijn grote voorbeeld. Dit contact verliep zo leuk dat Francesco spontaan Bert Heerink en zijn vrouw uitnodigde om als zijn gasten de productie van Imagination te komen zien. Tot zijn grote verbazing en vreugde accepteerde Bert Heerink de uitnodiging en heeft hij op 16 februari Francesco ontmoet en de show gezien.

Francesco en Bert bleven met elkaar in contact in de maanden die volgden op de show. Toen Bert hoorde van de première van de I Want More Tour in Papendrecht op 9 oktober aarzelde hij geen moment en bood spontaan aan om een gastoptreden te verzorgen zodat de I Want More Tour spectaculair van start kan gaan.

Kaarten voor de voorstelling voor 9 oktober zijn te bestellen op www.theaterdewillem.nl. Door de coronamaatregelen is het aantal stoelen beperkt. Er zijn onderhandelingen gaande voor meerdere showdata op andere locaties.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5