• De start in 2018 van de Lukassen & Boer Verenigingsrun.
• De start in 2018 van de Lukassen & Boer Verenigingsrun. Foto: Rob Kamminga

Challenge vervangt derde editie van de Lukassen & Boer Verenigingsrun

Algemeen 356 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Lukassen & Boer Verenigingsrun editie 2020 is vanwege de huidige coronaomstandigheden geannuleerd. Daarvoor in de plaats komt een ludieke challenge.

“Onder de huidige omstandigheden zagen we geen mogelijkheid om een energieke, gave editie van de run te organiseren waarbij rekening gehouden werd met alle maatregelen rondom COVID-19”, melden Bertjan Scheepbouwer en Rogier Jonkman van Lukassen & Boer.

“Volgend jaar hopen we weer als vanouds de run te kunnen organiseren. We vinden dit heel erg jammer, maar weten ook dat ieders gezondheid voorop staat. Het is niet anders.”

Steuntje in de rug
Maar daarbij willen de organisatoren het niet laten. “We weten maar al te goed dat juist dit jaar voor de verenigingen heel erg zwaar is en dan moeten wij ons juist niet terugtrekken. Wij geven ook dit jaar gewoon het steuntje in de rug. Als je vorig jaar hebt meegelopen met je sportclub, vereniging of stichting dan krijgt je club dit jaar exact hetzelfde bedrag overgemaakt als vorig jaar. Gewoon omdat we achter ons doel staan.”

Daarnaast wil Lukassen & Boer nog een kleine ‘challenge’ aan toevoegen: maak met zoveel mogelijk (jeugd)leden de meest originele, blije, gekke of vrolijke foto op je vereniging en stuur deze met een origineel verhaal naar Lukassen & Boer op. De uiteindelijke inzending mag van alles zijn; een foto, collage, poster, wees creatief!

Regels
Er mag maar één inzending per vereniging ingestuurd worden. De inzending moet in PDF formaat naar evenementen@lukassenboer.nl gestuurd worden voor 8 oktober 22:00 uur. Op de foto worden de corona-maatregelen uiteraard gerespecteerd. De jury bestaat uit 5 medewerkers van Lukassen & Boer die geen lid zijn van één van de verenigingen. De winnaar met de meest originele inzending ontvangt bovenop het sponsorbedrag van vorig jaar een extra 350 euro voor haar verenigingskas.

Alle inzendingen zullen op de website van Lukassen & Boer worden gepubliceerd: www.lukassenboer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Het vrijwel volledige team van Stichting Dromen zonder Beperking.
Dromen in vervulling laten gaan: dat wenst Stichting Dromen zonder Beperking Nieuws 18 uur geleden
• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport gisteren
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden