Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Chatmo op zijn werkplek.
• Chatmo op zijn werkplek. (Foto: Izaak van den Berg)

Papendrechtse YouTuber behaalt 50.000 abonnees

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • De negentienjarige Mohamed Rashid, beter bekend als Chatmo, heeft de mijlpaal van 50.000 abonnees behaald.


Chatmo is actief op YouTube en Instagram. Hij heeft hierop enkele tienduizenden volgers. Zijn best bekeken video's scoren meer dan 100.000 views. In deze filmpjes neemt hij straatinterviews af in verschillende steden. Via bijvoorbeeld een Instagram story laat hij zijn fans van tevoren weten waar hij opnames heeft.

Toen hem werd gevraagd hoe hij dit bizarre aantal zo snel heeft kunnen halen vertelde hij: “Ik ben heel erg begaan met mijn kijkers, ik reageer op zoveel mogelijk berichten en reactie's. En als ik live ben, probeer ik zoveel mogelijk terug te reageren. En ik denk dat dit ook heel erg belangrijk is om zo'n snelle groei te krijgen. Maar voor mij is dit ook echt onwerkelijk. Ik weet nog dat ik er alles aan deed om de 1000 abonnees te halen en nu één jaar verder heb ik de 50.000 abonnees behaald.”

De naam Chatmo is inmiddels niet alleen in Papendrecht een bekende naam. Hij is inmiddels door heel Nederland een bekendheid aan het worden. Want zijn volgende doel is om de 100.000 abonnees aan te tikken.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier