Afbeelding
Foto: Peter Stam

Busje belandt op talud na botsing met vrachtwagen op A15 bij Alblasserdam

112 382 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Een 55-jarige man uit Rotterdam is maandagmiddag 7 september lichtgewond geraakt bij een ongeval op de A15 bij Alblasserdam.

Laat in de middag reed de man op de baan richting Rotterdam. Aan het einde van de invoegstrook op de snelweg kwam de man tijdens het invoegen in botsing met een vrachtwagen. Het busje werd ‘getikt’, botste tegen diverse obstakels en kwam halverwege het talud tot stilstand. De bestuurder kon op eigen kracht uit het busje kruipen.

Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De Rotterdammer is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling. De man had onder meer last van zijn arm, maar lijkt het er verder op het eerste gezicht goed vanaf te brengen. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was een deel van de snelweg afgesloten. Inmiddels is de A15 richting Rotterdam weer vrijgegeven.

Opvallend genoeg vond eerder op de dag op hetzelfde punt ook al een aanrijding plaats. Toen belandde ook een auto voor een vrachtwagen. De bestuurders van die voertuigen bleven ongedeerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden