• Enkele personeelsleden en vrijwilligers van het zwembad, met mevrouw Sieben zittend en wethouder Quik als tweede van rechts.
• Enkele personeelsleden en vrijwilligers van het zwembad, met mevrouw Sieben zittend en wethouder Quik als tweede van rechts. Foto: Bert Bons

Waardering voor medewerkers en vrijwilligers zwembad Schoonenburg

Algemeen 803 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Met tegoedbonnen en versnaperingen heeft het bestuur van de Stichting Zwembad Schoonenburg zaterdag de medewerkers en vrijwilligers van het zwembad in het zonnetje gezet.

“De omstandigheden waren lastig, vandaar dat we dit wilden doen”, vertelde penningmeester Gezinus Goeree van de stichting. “We zijn dankbaar dat jullie het zwembad dit seizoen open hebben willen houden.”

Van de vrijwilligers die in het zwembad actief zijn, werd met name Kees den Besten genoemd, die in een paar dagen tijd een groot aantal klussen deed, zodat het zwembad begin juni alsnog open kon gaan.

Wethouder Johan Quik van de gemeente Molenlanden, was aanwezig en sprak zijn waardering uit voor het personeel en de vrijwilligers. “De draaiboeken moesten telkens bijgesteld worden. Dat was vaak niet gemakkelijk. Vanuit de gemeente zijn we bijzonder blij met de manier waarop organisaties zoals het zwembad in Nieuw-Lekkerland daarmee omgegaan zijn.”

Er was ook nog een verrassing voor een van de trouwe bezoekers van het zwembad. Mevrouw Siebren (76) kreeg zaterdag van de stichting een jaarabonnement voor het komende seizoen. Zij was in de afgelopen zomerperiode bijna dagelijks in het zwembad te vinden om haar baantjes te trekken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Vierde dwangsom voor gemeente Alblasserdam: rechter stelt Bewonersgroep Touwbaan weer in het gelijk Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Aspergediner Kiwanis Alblasserwaard: smaakvolle avond voor het goede doel Nieuws 7 uur geleden
• Het bord met de QR-code bij het huis van Johan.
Inwoner Kinderdijk komt met eigen plan tegen parkeeroverlast: 'Het werkt!' Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden