Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Heren: als je tas maar goed zit (en wat de broekzak daarmee te maken heeft)

Algemeen 424 keer gelezen

Mannen, het kan zo niet langer. Je draagt een 501 jeans niet in stijl als de broekzakken bollen en die hele broek uit z’n verband wordt getrokken. Hoe dat komt? Door sleutels in de broekzak links en de smartphone in de broekzak rechts. Geen gezicht! Zelfs onesthetisch. De oplossing is een tas. 

Vrouwen weten het: een tas kan een outfit maken, spullen in jas- en broekzakken kunnen een outfit kraken. Niet voor niets heeft een vrouw vaak meerdere tassen waarmee ze kan variëren. De businesstas voor naar kantoor, de shopper voor casual gelegenheden en een clutch voor naar een feestje. 

Een Zebra tas stem je af op de kleuren van je outfit
Zo’n shopper is bijvoorbeeld een Zebra tas die in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar is. Paars, geel, rood, roze. You name it. Zo’n tas is altijd af te stemmen op de kleuren waar de voorkeur ligt. We hebben toch allemaal een garderobe met vaak één of twee kleuren die eruit springen. Daar stem je dan de kleur van de tas op af. 

Het is de bedoeling dat heren hier ook een graantje van meepikken. Dat wil zeggen dat ze in de gaten krijgen dat de tas hun voorkomen kan stijlen. Je zou het kunnen testen. De ene dag met dat hele boeltje in je broekzak naar kantoor inclusief een oude rommelige of smoezelige tas met daarin je laptop. De volgende dag alles in een mooie stijlvolle leren businesstas (en dus lege broekzakken). Moet jij eens opletten wat dat doet! 

Met een mooie schoudertas zie je eruit als om door een ringetje te halen
De heren schoudertas is een optie voor wie stijlvol op het werk wil verschijnen. Een leren exemplaar doet het altijd goed in een bruintint of in zwart. Laptop erin, sleutels erin en de smartphone past er ook bij. Doe er een beetje je best voor en je bent om door een ringetje te halen met een goed zittende broek en een stijlvolle kwaliteitstas. 

Goed bezig als je voor een stijlvolle O My Bag kiest 
In die laatste categorie valt onder meer een tas van O my bag. Deze tassen zijn gemaakt van eco-leer dat op een energie- en waterzuinige manier geproduceerd is zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. De tassen worden in lokale ateliers in India gemaakt, waar Indiase werknemers een eerlijk loon, een ziektekostenverzekering en werk in een veilige omgeving krijgen. Met een O My Bag tas weet je dus dat je een product koopt dat een goede kwaliteit garandeert én zorgt voor een betere wereld. Dat is belangrijk en geeft zo’n tas extra waarde. 

O My Bag voorziet in rugzakken, schoudertassen, handtassen, businesstassen, van verschillende formaten. Zorg ervoor dat je er eentje kiest waar de laptop goed in past en die matcht met jouw uitstraling. Of dat nu klassiek of sportief, vintage of casual is. Er is altijd een tas die je past. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden