Foto: Aangeleverd

Hornbach zoekt Beste Klusser van Alblasserdam en omstreken

  •   keer gelezen

ALBLASSERDAM • Bouwmarkt Hornbach is op zoek naar de beste klusser van Alblasserdam en omstreken.


Hornbach is van mening dat haar jaarlijkse ‘Beste Klusser’ verkiezing spannender dan ooit zal worden. “De afgelopen maanden zijn we massaal aan het klussen geslagen, met als gevolg dat er heel wat nieuwe klustalenten zijn opgestaan”, aldus Hornbach. Wie kans wil maken op de felbegeerde Gouden Hamer kan zich aanmelden via www.debesteklusservannederland.nl.

“We transformeerden de woonkamer, knapten de tuin op en bouwden onze eigen thuiswerkplek. Ja, we hebben met z’n allen de handen flink uit de mouwen gestoken de afgelopen maanden”, vertelt Simon Oosterom, vestigingsmanager van Hornbach Alblasserdam. “Ik heb heel wat nieuwe klustalenten voorbij zien komen en dat maakt onze verkiezing dit jaar bloedstollend. Wie is die ene meesterklusser? De klusheld met gouden handen? Daar ben ik ontzettend benieuwd naar.”

Gouden Hamer en landelijke roem
Wie meedoet aan de wedstrijd moet het in elk geval opnemen tegen de 37-jarige Rauf Morad uit Vlaardingen. Hij ging er vorig jaar met de Gouden Hamer vandoor. Rauf: “Ik ben er ontzettend trots op dat ik de Beste Klusser van Nederland ben. Nog een keer winnen wordt heel lastig, maar ik ga het zeker proberen. Mijn tip voor anderen? Zorg dat je met een flinke dosis zelfvertrouwen aan de start staat. Je moet natuurlijk handig zijn. Maar belangrijker is misschien wel omgaan met tijdsdruk en gewoon nooit opgeven. Het talent om te klussen zit in iedereen, maar je moet het ook durven.” De Beste Klusser van Nederland ontvangt naast de Gouden Hamer landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn in een winnaarscampagne door heel Nederland.

Aanmelden
Jong, oud, man, vrouw, professional of doe-het-zelver: iedereen maakt kans om de Beste Klusser van Nederland te worden. Meedoen is simpel. Meld jezelf, of iemand anders, aan via de campagnepagina. Stuur vervolgens foto’s of video’s van jouw ultieme klusproject in en verzamel daarmee zo veel mogelijk stemmen. De drie regiogenoten met de meeste stemmen voeren een kwalificatieproef uit, onder het toeziend oog van de professionele jury van Hornbach. De winnaar mag zichzelf Beste Klusser van Alblasserdam noemen en gaat door naar de landelijke finale. Een zinderende krachtmeting met klustalenten uit 14 andere regio’s. Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
CustomHtml_5