Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Cabaretier Silvester Zwaneveld.
• Cabaretier Silvester Zwaneveld. (Foto: Aangeleverd)

Cabaretier Silvester Zwaneveld in Papendrechts theater

  •   keer gelezen

PAPENDRECHT • Cabaretier Silvester Zwaneveld staat op vrijdag 14 augustus op de planken van theater De Willem in Papendrecht.

Zwaneveld studeerde af aan de kunstacademie in Rotterdam, trad op als stand-upcomedian bij de Comedy Explosion en kreeg bekendheid als lid van het cabaretduo Arie & Silvester. Sinds 2008 maakt hij soloshows. 

Zijn nieuwe voorstelling heet ‘Lichtgeraakt’. In deze show doet hij uit de doeken waarom ‘geraakt’ worden een basisbehoefte is. Natuurlijk doet hij dat in een show vol met grappen en zoekt hij interactie met de zaal. 

Programma
Verder staan in De Willem op het programma: de Rotterdamse band The Kik en De Grote Piratenshow. Voor The Kik zijn de laatste kaarten nu in de verkoop. Op vrijdag 21 augustus spelen zij twee keer in (semi-)akoestische opstelling. De Grote Piratenshow is te zien op zaterdag 22 augustus. Leuk voor de leeftijd van 3 jaar en ouder.

Airco en veiligheid
In het theater is airco aanwezig en er is aandacht voor de RIVM-richtlijnen. Bij binnenkomst wordt het publiek een plaats toegewezen in de zaal. Er is de mogelijkheid tot desinfecteren van de handen, de theaterzaal wordt extra schoongemaakt, er zijn duidelijke looproutes en er wordt rekening gehouden met de anderhalve meter.

Reserveren
Voor meer informatie en tickets: www.theaterdewillem.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }