Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het kantoor van de SWA.
• Het kantoor van de SWA. (Foto: Bert Bons)

Cursus ‘Omgaan met verlies’ bij de SWA in Alblasserdam

  •   62 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op maandag 31 augustus begint bij Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een reeks van vijf cursusmiddagen onder de naam ‘Omgaan met verlies’. Deze cursus is speciaal bedoeld voor iedereen die met verlies te maken heeft als gevolg van ingrijpende situaties in het leven.

Vroeg of laat krijgt iedereen met verlies te maken te maken als gevolg van veranderingen in het leven. Denk daarbij aan het verlies van een partner door overlijden of echtscheiding maar ook aan verlies van werk, sociale contacten of verlies door ziekte. Mantelzorgers hebben soms zelfs dagelijks te maken met verlieservaringen, bijvoorbeeld omdat een partner of een van de ouders dementerend is. De cursus ‘Omgaan met verlies’ geeft handvatten om hier mee om te gaan.

De cursus bestaat uit vijf maandagmiddagen van 13.30 tot 15.30 uur. De datums zijn: 31 augustus, 7, 14, 21 en 28 september. Kosten zijn 10 euro per persoon voor de cursusmap. Aanmelden kan bij mantelzorgconsulente Heleen Visser en is wel noodzakelijk. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Voor meer informatie kan men bellen met of mailen naar de SWA via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220. De locatie waar de cursus zal plaatsvinden, wordt nog nader bekend gemaakt.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }