Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het team van Alblasserwaard Schoonheidsinstituut, met links Els de Borst.
• Het team van Alblasserwaard Schoonheidsinstituut, met links Els de Borst. (Foto: Miranda Koevoets)

Alblasserwaard Schoonheidsinstituut uit Papendrecht bestaat 35 jaar

  •   151 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op 1 augustus was het precies 35 jaar geleden dat Els de Borst-Bongers haar schoonheidssalon inschreef bij de Kamer van Koophandel.

Zij startte letterlijk drie hoog achter in de Leeuwerikstraat in Papendrecht. Vele professionele ontwikkelingen volgden, maar altijd bleef haar missie en visie onveranderd: “Een natuurlijke verbetering van de huid. Een gezicht mag het eigen karakter behouden maar wel met een mooie, frisse en gezonde huid.”

Inmiddels is het schoonheidsinstituut alweer negen jaar gevestigd in de Notenhof in Papendrecht. Hier is ook een bevlogen en vast team gevormd van specifieke experts in huidverbetering en voetverzorging. Hier worden ook nieuwe specialisten opgeleid en het instituut heeft de prestigieuze Beauty Award veroverd wat betekent dat het instituut tot de top van Nederland behoort.

Valencia
In januari lag de agenda vast voor het jubileumjaar. Het team zou in april een reisje maken naar Valencia om het jubileum feestelijk met elkaar te gedenken en te vieren. Er stond een opleiding gepland voor de specifieke Rimpel Reductie Therapie en deze intensieve massagetechniek zou samen met een beproefd apparaat én een nieuwe peeling in juni geïntroduceerd worden als huidverbetering Next Level tijdens een mooie klantendag.

Corona
Vanwege COVID-19 zijn al deze activiteiten geannuleerd. “Nou ja, uitgesteld”, vertelt Els. “Het Spanje-tripje gaan we alsnog maken in 2021 en de investering, opleiding en introductie van de nieuwe behandeling staat voor de komende maanden op het programma. Ik wil niet te lang stil blijven staan bij de gevolgen van het corona-virus, waarmee ook wij heftig te maken kregen. Ons instituut is ruim acht weken gesloten geweest. Dit halen we niet meer in. Maar als wij zelfs in zo’n bewogen jaar een groei kunnen realiseren en mogen rekenen op de enorme loyaliteit van onze klanten geeft dat voldoende vertrouwen om ons positief te richten op de toekomst.”

Alblasserwaard Schoonheidsinstituut is gevestigd aan de Notenhof 15 in Papendrecht. Voor meer informatie: 06-13621748 of www.huidverbeteraars.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }