Afbeelding
Foto: Stockfoto

Uitslagen van drie viswedstrijden in Alblasserdam

Sportt 277 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Er werden in de afgelopen week drie viswedstrijden gehouden in Alblasserdam.

Rien de Heer won bij Senioren Ons Belang. Maar zoals zo vaak met wedstrijden was er bijna niets te vangen in de Rijzenwiel. Rien de Heer won de wedstrijd met 800 gram. Gerard Hage werd tweede met 440 gram. Ad Zwartbol derde met 300 gram. Meindert Kruize vierde met 280 gram en Jan van Dijk vijfde met 240 gram.

Nomdo van Willigen won bij de Ruisvoorn. Door het mooie weer was het de hele dag druk geweest aan de Ponykade. Uiteraard had dat slechte vangsten tot gevolg. Nomdo van Willigen wist deze keer te winnen met 3.630 gram. Allan Kleijn en Henk Velthuis werden 2e en 3e. Henk van Hilten en Rien de Heer 4e en 5e.

Bert Goudswaard won bij HV De Noord. Gevist werd in de Overwaard richting de Jachthaven. De meeste vis werd bij de lage nummers gevangen. Bert Goudswaard had het kopnummer geloot en won met 4.380 gram. Rien de Heer werd 2e met 4.320 gram.De 3e plek was voor Meindert Kruize met 3.200. Wout van Hulst en Arie van Herk werden 4e en 5e.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De onthulling van de gedenksteen op het Weense Plein, met v.l.n.r. burgemeester Van Driel, ambassadeur Harz, wethouder Van der Borg en de heer Zwijnenburg.
Onthulling gedenksteen van het gerenoveerde Weense Plein in Papendrecht: 'Iets om trots op te zijn' Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Zo komen flexwoningen 'De Loopplank' in Alblasserdam er uit te zien met schetsen gisteren
• Het monument aan het Weense Plein in Papendrecht.
Commotie in politiek Papendrecht over onthulling monument aan Weense Plein: 'Er wordt met modder gegooid' Nieuws 26 mrt, 14:46

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden