Logo hetkontakt.nl/klaroen
Archieffoto: Bert Bons

Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Ook dit jaar wordt er in Nieuw-Lekkerland Vakantie Bijbel Week (VBW) gehouden voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze week wordt gehouden in de laatste schoolweek, van 24 tot 28 augustus. Dit jaar zal het wel anders zijn, dan we andere jaren gewend waren, maar het wordt zeker net zo leuk, belooft de organisatie.


De kinderen uit wijk Dorp kunnen dit jaar op dinsdag en donderdag kijken en luisteren naar een Bijbelverhaal, lekker meezingen met de muziekgroep en kijken en luisteren naar de uitleg van een knutselwerkje. Kijk daarvoor op www.nle-dorp.nl. Wil je het knutselwerkje goed maken? Kom dan op zaterdag 22 augustus tussen 10.00 en 13.00 uur naar het Kleyburgplein om een tasje met spullen op halen. Op woensdag 26 augustus kun je tussen 09.30 en 11.30 uur meedoen met een vossenjacht. Het startpunt is bij Burg. Nieborgstraat 6 of kruising A. Heynisstraat/Schoonenburglaan. Neem een pen mee.

Wijk Nieuw-Lekkerland
Voor de kinderen uit wijk Middelweg en Kinderdijk staat een spetterend programma klaar. Het thema is ‘Duik erin’! Het gaat deze week over water. Water is van levensbelang, niemand kan zonder water. “Zoals water noodzakelijk is om te kunnen leven, zo is Jezus ook noodzakelijk in ons leven. Niemand kan zónder Jezus. Hij maakt jou écht gelukkig”, melden de organisatoren.

Elke ochtend komt er om 9.30 uur een programma online met een sketch, liederen, Bijbelverhaal en uitleg van de knutsel of het spel. In de wijk komen 4 tenten te staan: speeltuintje Roerdomp, kerkplein Rehoboth, grasveld Boeierstraat en bij de speeltuin in Kinderdijk. De tenten zijn elke ochtend van 10.00 en 12.00 uur open. Op maandag rijden we door de wijk om tasjes uit te delen. Wie een tasje gemist heeft, kan dat ophalen in de tent. In het tasje vind je alle informatie voor de week, knutsel materialen en een leuke verrassing. Op dinsdag hebben we een speurtocht en op vrijdag een vossenjacht. Voor de tieners hebben we ook een spetterend programma met onder andere douanespel en escaperoom. Dit alles wil je natuurlijk niet missen, duik daarom mee met ons! Kijk voor alle informatie en het programma op de website: www.vbw-nieuwlekkerland.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5