Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:
ingezonden mededeling

Dit zijn de zwemkleding trends van 2020

  •   71 keer gelezen

Het weer nodigt nog niet echt uit om ze aan te trekken; het badpak, de bikini of zwembroek. Maar toch is de zomervakantie echt aangebroken. Of je nou aan de Nederlandse kust, in je eigen achtertuin of toch ergens op een tropisch strand jouw vrije dagen doorbrengt, om er een beetje hip bij te lopen is het handig om te weten met welke zwemkleding je trendy bent. 

Dus voor je je tassen pakt voor een stranddag of reis, lees je hieronder welke zwemkleding niet mag ontbreken. 

Het badpak mag weer 
In mode komen trends steeds opnieuw weer terug. Zo ook het klassieke badpak. Het mag weer uit de kast deze zomer. Nog hipper ben je wanneer je kiest voor een badpak met een retro vibe uit de jaren ’50 of ’60. Een bijkomend voordeel; hij verbergt die coronakilo’s wat beter dan een bikini. Combineer je vintage badpak met een mooie handtas dames en je steelt de show op elk strand. Trends die we verder deze zomer zien bij badpakken zijn; strepen, sportieve badpakken en drukke animal- of bloemenprintjes. 

Ieniemienie bikini 
Uiteraard is de bikini in 2020 weer mateloos populair. Je kunt ook dit jaar eigenlijk alle kanten op; ga voor een exotische luipaardprint. Qua kleuren zit je met wit, oranje en legergroen helemaal goed dit jaar. En wil je graag een beetje sexy voor de dag komen dan is een monokini of een mini bikini een goede optie. Net als bij de badpakken zie je ook bij de bikini de 50’s trend terug. Bikini’s met highwaisted broekje staan perfect wanneer je een iets voller figuur hebt.

Voor de heren
Heren hebben genoeg te kiezen deze zomer, als het om zwembroeken gaat. Van lang en wijd in een boardshort tot kort en strak in een zwemboxer. Alles mag! Maar de korte zwembroeken zijn wel duidelijk trendy. En dan wordt er niet de strakke speedo-soort bedoeld, maar de lossere zwembroek die ongeveer tot halverwege je bovenbeen komt. Als je korte zwembroek dan ook nog army green of fluorescerend is, een mooie botanical print heeft of ruitjes en je combineert het met een stoere anti diefstal rugzak, dan zit je helemaal goed.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }