Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Geurt Mouthaan

Burgemeester Theo Segers start met Molentocht te voet

  •   69 keer gelezen

ARKEL • Het oversteken van de Linge met fiets- en voetveer Carolinge betekende donderdagochtend de start van de Molentocht te voet; burgemeester Theo Segers en zijn echtgenote wandelen dit en de komende weekenden van donderdag tot en met zaterdag door de gemeente Molenlanden. 

Theo Segers is vanaf 1 januari eerste burger van Molenlanden. De geplande kennismakingsronde viel in het water door de coronamaatregelen. Met de Molentocht te voet willen Segers en zijn vrouw Molenlanden en de inwoners op een laagdrempelige manier leren kennen.

De eerste drie dagen staan in het teken van Arkel, Hoogblokland, Hoornaar en Noordeloos. Er staan allerlei afspraken op de planning, zoals onder meer met verenigingen en ondernemers, maar ook is er ruimte voor inwoners om spontaan een stukje met het burgemeestersechtpaar mee te lopen.

Via https://www.instagram.com/tcsegers is de Molentocht te voet te volgen.

De Molentocht te voet van burgemeester @tcsegers en zijn echtgenote ging vanochtend in Arkel officieel van start. Te voet leren ze de komende weken Molenlanden kennen. pic.twitter.com/tHWtwkT01O

— Geurt Mouthaan (@GeurtMouthaan) July 23, 2020
Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }