Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Oudejaarsfeest VV Papendrecht op 31 juli

  •   24 keer gelezen

PAPENDRECHT • Voetbalvereniging Papendrecht wordt op 1 augustus 2020 precies 100 jaar oud. Op vrijdag 31 juli wordt daarom op het Slobbengors een Oudejaarsavondfeest gehouden.

Daarbij worden uiteraard de richtlijnen van de overheid in acht genomen. Dat betekent onder meer dat de 1,5 meter afstand bewaard zal worden. Desinfecteringsmiddelen zijn aanwezig en tafels worden regelmatig gedesinfecteerd. Met pijlen zijn de routes aangegeven richting dames- en herentoiletten (gescheiden). Betalen is alleen mogelijk door te pinnen, geen contant geld dus. Het belangrijkste is echter de eigen discipline tijdens de avond zelf. “We vragen iedereen zich aan de regels te houden”, aldus de organisatoren.

Het is noodzakelijk dat iedere gast zich vooraf aanmeldt. Dat kan door een e-mail te sturen naar de Jubileumcommissie van VV Papendrecht: jubileum@vvpapendrecht.nl. Vermeld daarbij naam en telefoonnummer. Wie meerdere personen tegelijk opgeeft, dient van elk persoon naam en telefoonnummer door te geven, almede of men een huishouden voert met deze mensen.

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt. Gevraagd wordt daarom zo spoedig mogelijk op te geven. Men ontvangt geen e-mail terug, tenzij de organisatie over het maximum aantal personen heengaat. In principe is iedereen welkom, maar gezien het beperkte aantal plaatsen hebben leden (en hun gezinsleden) voorrang. Bij aankomst op de avond worden er vragen gesteld over de gezondheid.

De avond start om 21.00 uur, met inloop vanaf 20.45 uur. Het Jubileumboek over 100 jaar VV Papendrecht zal om 21.30 uur gepresenteerd worden. Precies om middernacht wordt het glas geheven, eten de bezoekers een oliebol en wordt de vereniging een goede nieuwe eeuw toegewenst. Om 01.00 uur eindigt het feest. Voor muziek wordt gezorgd.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }