Afbeelding

Buiten bingo-avond bij de Zonnebloem

Algemeen 138 keer gelezen

PAPENDRECHT • Bij speeltuin De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat in Papendrecht wordt op zaterdag 18 juli weer een buiten bingo-avond gehouden.

Helaas kon de bingo op 11 juli niet door gaan in verband met de weersomstandigheden, maar zaterdag 18 juli gaan ze het nog een keer proberen. Op dit moment mogen de bingo-avonden nog niet in het clubgebouw plaatsvinden, omdat men zich daar niet aan de 1,5 meter maatregel kan houden.

Op zaterdagavond 18 juli van 19:00 uur tot 22:00 uur zijn belangstellenden welkom voor de buitenbingo. De speeltuintafels en stoelen worden dan buiten neergezet, uiteraard op gepaste afstand en volgens alle richtlijnen die er zijn. Er zijn in totaal 12 rondes en een superronde. Iedere ronde met vaste prijzen. De kaartverkoop wordt bij binnenkomst in één keer gedaan voor de hele avond. De prijs voor één kaartje is 1,25 euro voor 3 rondes. Er worden viermaal drie rondes gespeeld. De superronde kost 1,25 euro.

De bingo-avond gaat door bij minimaal 50 personen. Er kunnen maximaal 90 mensen komen. Aanmelden kan via info@speeltuindezonnebloem.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden