Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Verrassingstas voor kinderen Nokkenwiel in Alblasserdam

Algemeen 143 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Omdat voor de kinderen van IKC ’t Nokkenwiel in Alblasserdam een aantal leuke activiteiten was uitgevallen, waarnaar de kinderen altijd erg uitkijken, had de activiteitencommissie van de school besloten om het schooljaar op een leuke manier af te sluiten.

Vandaar dat de kinderen in de afgelopen week een mooie verrassing mee naar huis hebben gekregen. Voor het maken van deze verrassingspakketjes is een aantal bedrijven bereid geweest om het nog leuker te maken. Daarom wil de activiteitencommissie graag Fien en Teun avonturenboerderij, Plus Supermarkt en Landvast extra bedanken voor hun bijdrage.

In de tasjes zit ook een kleurplaat. Hieraan heeft de AC een kleurwedstrijd verbonden. Alle kinderen van de school mogen hieraan meedoen. Er zijn twee groepen gemaakt: de groepen 1 tot en met 4 maken kans op een prijsje en de groepen 5 tot en met 8 maken kans op een prijsje. De week na de zomervakantie zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden