• Een uitsnede van het ticket van Film & Paard bij Landvast.
• Een uitsnede van het ticket van Film & Paard bij Landvast. Foto: Aangeleverd

Met de paardentram naar een kinderfilm in Landvast

Algemeen 254 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op woensdag 22 juli, de dag dat eigenlijk de Paardenmarkt van Alblasserdam gehouden zou worden, organiseert Landvast Film & Paard.

Kinderen kunnen die dag op verschillende tijden opstappen op de paardentram en daarmee naar Landvast rijden om naar een kinderfilm te kijken.

Er worden deze middag vier films vertoond en er zijn twee opstapplaatsen in Alblasserdam. De paardentrams zijn vanwege de corona maatregelen alleen toegankelijk voor de kinderen, ouders mogen op eigen gelegenheid naar Landvast komen of de kinderen mogen helemaal alleen.

Er is voor elke film een apart opstapplaats, vier in totaal over heel Alblasserdam verdeeld. Uiteraard is de start in de Kerkstraat, verder zijn de opstap plaatsen op het Scheldeplein, tegenover Bakkerij Prins, op het wilgenplein bij de ‘de oude bibliotheek’ en kan er als laatste nog opgestapt worden op de hoek van de Nicolaas Beetsstraat bij de bushalte tegenover de Plus.

Vanaf maandag 13 juli om 12.00 uur kan men reserveren voor deze voorstellingen. De kaarten moeten vooraf afgehaald worden, men ontvangt dan namelijk ook een vervoersbewijs voor de paardentram. Kaartjes voor kinderen kosten 10 euro, inclusief limonade en chips, voor de ouders kost een kaartje 7,50 euro.

Om 13.00 uur wordt Scoob vertoond, om 14.00 uur Lassie, om 15.00 uur Big Trip en om 16.00 uur De piraten van hiernaast. Tijden van vertrek van de opstapplaatsen staan op www.landvast.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 8 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden