Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ladiesnight bij Landvast met voorpremière Nederlandse film

Algemeen 446 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Landvast wordt op maandag 3 augustus een Ladiesnight gehouden met de voorpremière van de nieuwe Nederlandse film ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’.

Op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 augustus mag Landvast exclusieve voorpremières vertonen van deze film. Tijdens de Ladiesnight zitten de dames in luxe fauteuils in een ruime opzet en men wordt ontvangen met koffie en wat lekkers. Kaarten kosten 15 euro.

In Cinema 1 en 2 is de Ladies@Landvast zoals men die van Landvast gewend is. In Cinema Royaal is er een speciale VIP-editie.

Bij een VIP-Ladies@Landvast krijgt men bij binnenkomst een glas prosecco of een alcoholvrij alternatief en wat lekkers; voor tijdens de voorstelling staat er bij de luxe fauteuil een lekkere borrelplank klaar en na de voorstelling krijgt men in de bar, Kraan 3, nog een drankje en een hapje. Bij vertrek krijgen bezoekers bovendien een extra goedgevulde goodiebag mee. Kaarten voor deze VIP voorstellingen kosten 25, euro.

Bij een ‘normale’ Ladies@Landvast krijgt men bij binnenkomst een glas prosecco of een alcoholvrij alternatief en wat lekkers; na de voorstelling krijgt men bij de bar, Kraan 3, nog een drankje en een hapje. Bij vertrek is er een goedgevulde goodiebag.

Kaarten zijn te reserveren vanaf maandag 13 juli, 10.00 uur via www.landvast.nl of 078-6912923.

In de film ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’ gaat het over Pieter en Iris. Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 15 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden