Logo hetkontakt.nl/klaroen
• The Kik treedt op 21 augustus op met een akoestisch repertoire.
• The Kik treedt op 21 augustus op met een akoestisch repertoire. (Foto: Guy Kokken)

Theater De Willem na bijna vier maanden weer open

  •   70 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na bijna vier maanden van sluiting heeft Theater De Willem per 1 juli de deuren weer geopend voor zoveel mensen als er passen op 1,5 meter afstand. In De Willem zijn dat er maximaal 120. Dat is genoeg voor allerlei leuke, swingende en ontroerende voorstellingen.

In september barst het nieuwe theaterseizoen los, met een op de RIVM-richtlijnen aangepast programma vol onbekende pareltjes en mooie namen.

Voordat het zover is, presenteert Theater De Willem in juli en augustus een Zomerprogramma, twee maanden leuke en verrassende voorstellingen voor de thuisblijvers. Ook hiervoor geldt: max 120 mensen, dus kaarten zullen snel uitverkocht raken. Omdat in de zaal rekening gehouden moet worden met 1,5 meter afstand en verschillende aantallen gezelschappen, worden de stoelen met voorlopig handmatig toegewezen.

Tickets zomerprogramma
Tickets voor de zomervoorstellingen zijn uitsluitend te reserveren via e-mail. Mail de titel van de voorstelling, je naam, telefoonnummer, gewenst aantal kaarten (volwassenen en kinderen <12 jaar) naar reserveren@theaterdewillem.nl. Met eventuele plaatsvoorkeuren wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Na bevestiging en betaling is de reservering definitief.

Uitgestelde en afgelaste voorstellingen
Bezoekers die kaarten hadden voor definitief afgelaste voorstellingen zijn inmiddels door Theater De Willem op de hoogte gesteld. De komende weken wordt contact opgenomen met mensen die kaarten hebben voor voorstellingen die wél worden ingehaald. Die inhaalmomenten kunnen deze zomer, dit najaar, volgend jaar of nog verder in de toekomst zijn. Wanneer hier uitsluitsel over is, krijgen kaartkopers de keuze tussen kaarten gebruiken voor de nieuwe datum, een voucher, het geld (deels) doneren aan het theater en/of de artiest, of het geld terug ontvangen.

Omdat de administratie hieromtrent omvangrijk is én nog niet duidelijk is wanneer Theater De Willem weer volledig gevuld mag worden, zal dit proces enige tijd in beslag nemen. Het volledige zomerprogramma is terug te vinden op de website van Theater De Willem: www.theaterdewillem.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }