Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Oude Torenbrug week afgesloten voor onderhoud

Algemeen 258 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Van maandag 27 juli 07.00 uur tot en met vrijdag 31 juli 19.00 uur is de Oude Torenbrug in Alblasserdam afgesloten voor alle verkeer, dus ook voor fietsers en voetgangers.

De twintig jaar oude brug is hard toe aan groot onderhoud. Er komt een nieuwe laag asfalt op de brug en de rij-overgangen worden vervangen. Borden geven de omleiding via de Randweg, Plantageweg, Dam en Helling aan. Ook de bus rijdt een andere route. Hulpdiensten kunnen wel langs de werkzaamheden.

Verkeersregelaars
Het onderhoud is bewust in de zomervakantie gepland om overlast zoveel mogelijk te beperken. Toch zal het drukker zijn op de andere wegen in het dorp. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen. 's Nachts zijn de verkeersregelaars bij de afgesloten brug aanwezig om hulpdiensten in noodgevallen door te laten.

Werkzaamheden overdag
Rowij Bouwchemie b.v. voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Alblasserdam. De werktijden zijn overdag van 07.00 tot 17.00 uur, met een maximale uitloop tot 22.00 uur. IV-Infra b.v. houdt toezicht. Bij vragen tijdens de uitvoering is directievoerder de heer Koning Kars bereikbaar via 06-53353099.

Onderkant van de brug
Na de bovenkant deze maand, wordt volgend jaar de onderkant van de brug aangepakt. Voor die werkzaamheden kan de brug gewoon open blijven. De brug blijft, zoals nu, afgesloten voor zwaar verkeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden