Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De kinderen van het Theaterspektakel.
• De kinderen van het Theaterspektakel. (Foto: Aangeleverd)

Theaterspektakel op SmdB De Schakel in Nieuw-Lekkerland

  •   70 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • In het afgelopen seizoen zijn, in het kader van de Muziekimpuls regeling, een theaterklas en -proeverij van start gegaan op SmdB de Schakel in Nieuw-Lekkerland.

Dit succesvolle eerste seizoen wordt op woensdag 8 juli aanstaande afgesloten met een openluchtvoorstelling voor alle leerlingen van de school.

Dertien spelers vormen de Theaterklas onder bezielende leiding van Monique Sentjens, drama-docent van MC Forte, die dit subsidieproject uitvoert voor de school. Zij laat de kinderen kennismaken met drama door de lessen van de Theaterklas. Wie zich daar nog niet voor opgeeft kan geïnspireerd raken door de TheaterProeverij die geregeld de klassen rondtrekt.

Het enthousiasme is niet te stuiten; ook tijdens de sluiting van de scholen in maart hebben de kinderen online met Monique verder gewerkt aan wat nu de spetterende seizoenafsluiting gaat worden. Een beetje anders dan gepland (namelijk in de buitenlucht) èn alleen voor de leerlingen van SmdB de Schakel, maar met ieders inzet is ‘Een grote vuilnisbelt’ van Les Ellison (in een bewerking van Monique Sentjens) nu klaar voor ‘de planken’.

Ook ouders van de kinderen werkten hard mee, onder meer met het maken van decors en kostuums.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }