Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Het lintje voor mevrouw De Deugd werd opgespeld door haar zoon.
• Het lintje voor mevrouw De Deugd werd opgespeld door haar zoon. (Foto: Bert Bons)

Lintjes voor gedecoreerden in Alblasserdam

  •   76 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Burgemeester Jaap Paans heeft op vrijdag 3 juli alsnog een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan zeven inwoners van Alblasserdam.

Het gaat om de heer D.P.C. van Bochove, de heer A. Burggraaf, mevrouw G. de Deugd-Bijland, de heer M. van Drongelen, de heer M.C. Kranendonk, mevrouw J. de Lange-Hasman en de heer T.A. Scheurwater. Zij hebben zich allen gedurende een lange periode voor de samenleving ingespannen.

Vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kon de traditionele lintjesregen in april niet doorgaan. De burgemeester heeft de zeven Alblasserdammers toen telefonisch laten weten dat het de koning heeft behaagd hen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Nu de maatregelen zijn versoepeld kan de burgemeester hen de bijbehorende versierselen uitreiken, met inachtneming van de regels van het RIVM.

De zes eerstgenoemde inwoners ontvangen hun lintje tijdens een bijeenkomst in Cultureel Centrum Landvast. De heer Scheurwater kreeg zijn lintje iets later dan de anderen, bij Boskalis in Papendrecht, waar hij werkt.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }