Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Fototentoonstelling over gezondheidszorg in Alblasserdam

  •   91 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De plaatselijke werkgroep tentoonstellingen van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard heeft een fototentoonstelling over de gezondheidszorg in Alblasserdam samengesteld. Een onderwerp dat past bij deze tijd met het corona-virus.

De fototentoonstelling komt te hangen vanaf zaterdag 11 juli in De Rederij aan het Raadhuisplein en is te bekijken tijdens de openingstijden van het gebouw. Te zien zijn foto’s van huisartsen, tandartsen, schooltandarts, ambulance en apotheken. Daarnaast hangen er foto’s van de Cornelis Vroege-stichting, het Groene Kruis, de EHBO en een gezondheidskolonie.

Foto’s gezocht voor andere expositie
Voor een nog in te richten tentoonstelling over de politie en de brandweer in Alblasserdam is de werkgroep op zoek naar foto’s en ander materiaal over het verleden van deze hulpdiensten. Wie waren de agenten en brandweerlieden die voor onze veiligheid zorgden? Ook fotomateriaal van gebeurtenissen, waarbij politie en brandweer betrokken waren, ziet de werkgroep graag.

Mensen die hierover fotomateriaal hebben, worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de secretaris van de werkgroep. Dit is mogelijk via e-mail: tentoonstellingenhvwa@hotmail.com. Alle foto’s die aangeleverd worden, graag met verklarende teksten zoals jaartal, plaats en namen. Zij worden gescand en onbeschadigd aan de eigenaar geretourneerd.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }