Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Bart Kruithof,.
• Bart Kruithof,. (Foto: Aangeleverd)

Bart Kruithof presenteert eerste cd; opbrengst naar Woord en Daad

  •   96 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Onlangs heeft Bart Kruithof (17) uit Nieuw-Lekkerland zijn eerste cd opgenomen, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. 

De redactie stelt hem enkele vragen.

1 Wat voor cd is het geworden?
Bart: “Het is een orgel cd geworden met improvisaties over de psalmen en een gezang. De nummers die ik speel sluiten mooi aan op deze tijd waarin we nu leven.”

2 Waarom heb je gekozen voor de titel 'Die trouwe houdt en eeuwig leeft'?
Bart: “Ik heb gekozen voor deze titel, die uit Psalm 68:8 komt en wat het eerste nummer is van de cd, omdat we nu in een roerige tijd leven en dat God de getrouwe is en wilt zijn en eeuwig leeft, ook in deze tijd! Dan is het ook mooi om met muziek dat door te geven.”

3 Waarom is de cd in Kampen opgenomen? 
Bart: “Twee jaar geleden kwam ik er voor het eerst op een open orgeldag. Dat orgel heeft me zo 'meegenomen' dat ik voor mijn eerste cd dat orgel graag wou bespelen.”

4 Je hebt gekozen voor een goed doel voor de opbrengst. Welk doel en waarom?
Bart: “Woord en Daad is een ontzettend goed doel. Ze zetten zich in voor arme landen om die mensen daar te helpen. Daar heb ik respect voor. Ook nu in de coronatijd worden de mensen daar getroffen. Dan is het mooi dat ik me mag inzetten met mijn orgelspel om voor hun geld op te halen.”

5 Wat kost de cd en hoe is die te bestellen?
Bart: “De cd kost 12,50 euro en is te bestellen via mijn social media (op mijn naam) en via mijn e-mailadres: bartkruithof.BK@gmail.com."

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }