• Dominee Rik Meijer.
• Dominee Rik Meijer. Foto: Aangeleverd

Afscheidsdienst dominee Rik Meijer op zondag 19 juli

Algemeen 2.034 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND/ALBLASSERDAM • In verband met zijn vertrek naar de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Hardenberg Baalderveld-Zuid zal predikant, ds. D.C. Meijer, op D.V. zondag 19 juli 2020 afscheid nemen van zijn gemeente in Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland.

De kerkdienst waarin dit afscheid zal plaatsvinden wordt gehouden in kerkgebouw ‘de Levensbron’, Prinses Julianahof 1 te Alblasserdam. De aanvang van de dienst is om 09.30 uur.

Afscheid nemen in een tijd waarin de restricties van de coronapandemie gelden, leggen een druk en beperking neer, waardoor het niet mogelijk is met veel mensen de dienst bij te wonen en op een voorheen gebruikelijke manier persoonlijk afscheid te nemen van Rik en zijn vrouw Elly Meijer. De kerk verwijst dan ook naar de online uitzending van de kerkdienst op YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCXmFg1ygcwDyrvm70KNacLA) als men getuige van het afscheid wil zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport 23 uur geleden
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52
• De onthulling van de gedenksteen op het Weense Plein, met v.l.n.r. burgemeester Van Driel, ambassadeur Harz, wethouder Van der Borg en de heer Zwijnenburg.
Onthulling gedenksteen van het gerenoveerde Weense Plein in Papendrecht: 'Iets om trots op te zijn' Nieuws 27 mrt, 08:19

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden