Logo hetkontakt.nl/klaroen

Groen licht gemeente voor nieuw beachvolleybalveld in Nieuw-Lekkerland

  •   126 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Nieuw-Lekkerland krijgt achter het jeugdhonk aan de Planetenlaan een nieuw beachvolleybalveld. Het gemeentebestuur heeft daar groen licht voor gegeven.

Dat deelde wethouder Johan Quik dinsdag mee tijdens het persgesprek. Op de locatie bevindt zich al een bescheiden voetbalkooi en inwoners hebben er een volleybalnet opgehangen.

"Vanuit het dorp kwam het vergunningsaanvraag om er een beachvolleybalveld aan te leggen", licht wethouder Quik toe. "Wat ons betreft is het een mooie extra toevoeging. Een ongebruikte volkstuin die ernaast ligt en nu met dekzeil is afgedekt, wordt ook opgeruimd."

Omwonenden
Uit het contact met de omgeving bleek volgens de wethouder dat er veel draagvlak is onder de omwonenden. "Juist ook onder de bewoners van het naastgelegen ouderencomplex. Zij zijn er heel enthousiast over en vinden het heel mooi dat het beachvolleybalveld daar komt."

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }