Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Drijf-in première ‘De Piraten van Hiernaast’ bij Landvast

Algemeen 234 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vanaf woensdag 1 juli is de film ‘De Piraten van Hiernaast’ in Landvast te zien.

Dan is de première van de Nederlandstalige film. En die is geheel in stijl, namelijk als ‘Drijf-in’. Kinderen kunnen namelijk in hun eigen piratenschip van karton de film bekijken. Een unieke belevenis. De ouders kunnen plaatsnemen in één van de luxe rode fauteuils, de film gaat namelijk vertoond worden in de nieuwe Cinema Royaal in Landvast. Verder krijgen de kinderen een schatkaart, zijn er piratenspelletjes en mogen ze een cadeautje uit de schatkist halen (als ze de schatkist kunnen vinden uiteraard).

Na afloop van de film kan er boven in Kraan 3 nog genoten worden van een los bij te boeken friet arrangement, met ijsje als toetje.

De aanvang van de film is woensdag 1 juli 14.30 uur. De zaal gaat om 14.00 uur open. De toegang voor de film bedraagt inclusief een kadootje uit de schatkist 10 euro. Het friet arrangement bedraagt 6,50 euro.

De film en het arrangement zijn alleen vooraf te reserveren. Het aantal plaatsen is door de coronamaatregelen beperkt.

Winactie
Op donderdag 25 juni is er een winactie op het Instagram account van Landvast. Maak hiermee kans op twee vrijkaartjes voor deze Drijf-in première. Verzin een stoere piratennaam, de meest originele naam krijgt twee toegangskaarten voor deze film en de winnaar mag daarnaast de film zelf starten vanaf de filmprojector.

Reserveren kan vanaf woensdag 24 juni. Dit kan via de telefoon op 078-6912923 of via www.landvast.online/reserveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden