• Screenshot van Francesco Daniel.
• Screenshot van Francesco Daniel.

Francesco Daniel uit Papendrecht in We Want More

Algemeen 499 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Papendrechtse singer/songwriter Francesco Daniel gaat een poging doen om honderdduizend euro bij elkaar te zingen in het nieuwe muziekprogramma 'We Want More'. Dit programma is elke vrijdag te zien is op SBS6.

Francesco moet zijn waarde bewijzen voor de vijfkoppige jury bestaande uit Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, Ali B, Henk Poort en André Hazes jr.

In dit nieuwe format van John de Mol, wat momenteel erg veel kijkcijfers scoort, mogen muzikanten van alle genres meedoen. Van opera tot fado, koren, solisten en bands. De juryleden mogen van de eerste tot de laatste noot hun stem geven, maar die ook weer intrekken. De kandidaten moeten minstens vier van de vijf juryleden overtuigen. De eerste ronde bestaat uit zes afleveringen. Daarna volgt de halve finale, slechts twaalf kandidaten halen uiteindelijk de finale. Zij hebben de taak om de jury, 25 muziekexperts én de kijker thuis omver te blazen. De derde plaats is 10.000 euro waard, de tweede 25.000, de eerste 100.000 euro.

De Papendrechtse singer/songwriter Francesco Daniel is één van de kandidaten die meedoet. Francesco was direct te zien in de eerste promo van het programma op SBS6. En daarmee werd zijn deelname officieel bekendgemaakt. Francesco's auditie was voor de coronamaatregelen opgenomen.

Francesco is komende vrijdag te zien in We Want More, om 20.30 uur op SBS6.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kerken van Alblasserdam verzorgen Herdenkingsdienst op 4 mei Nieuws 18 apr, 11:57
Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden