• Sacha van Dijk ontvangt een roos van haar docent.
• Sacha van Dijk ontvangt een roos van haar docent. Foto: Aangeleverd

Willem de Zwijger College zegt het met een roos

Algemeen 628 keer gelezen

PAPENDRECHT • De docenten van het Willem de Zwijger College in Papendrecht hebben op donderdag 4 juni de examenuitslagen bekend gemaakt tijdens een bezoek aan huis bij de leerlingen. Daarbij hebben ze de geslaagden gefeliciteerd met een roos.

Omdat door corona alles anders verliep, was er dit keer geen spanning over de vastgestelde N-termen rond de klok van 8 en geen dubbel check of de N-termen correct waren ingevoerd door het examensecretariaat. Ook niet de spannende bijeenkomst in de eerste pauze in de personeelsruimte, maar het personeel van de Willem trof elkaar in een virtuele personeelsruimte in de Meet. Hier werden de mooie slagingspercentages live gedeeld.

Dat leerlingen niet zomaar tevreden zijn blijkt wel: er is een groot aantal dat zin heeft om met hogere cijfers te slagen. Ze pakken dan ook hun kans om het resultaat van een vak te verbeteren.

Examenkandidaten wisten toen al dat ze geslaagd waren, maar omdat het persoonlijke contact in de afgelopen tijd vooral via de digitale snelweg ging, werden ze deze keer persoonlijk aan huis door docenten gefeliciteerd en werd een mooie roos overhandigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden