Logo hetkontakt.nl/klaroen
• Robin Haasse nodigt uit om te komen tennissen.
• Robin Haasse nodigt uit om te komen tennissen.

PTC doet mee aan landelijke tennisactie 'Balletje slaan?'

  •   92 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Papendrechtse Tennis Club PTC zet vanaf 4 juni de deur open voor de actie 'Balletje slaan?'.

De actie is op gezet door Robin Haase, die op dit moment werkloos thuis zit. Hij grijpt deze gedwongen pauze aan om in actie te komen voor een gezonder Nederland. Op zijn initiatief zet onder meer de complete Nederlandse tennistop zich de komende weken samen met honderden tennisverenigingen in voor de breedtesport.

Met de actie “Balletje slaan?” nodigen ze mensen uit op de tennisbaan en stimuleren ze hen meer te bewegen. Nu buiten sporten en dus ook tennissen weer mag, heeft Haase een campagne opgezet om Nederlanders in deze tijd, waarin iedereen veel thuis zit of heeft gezeten, letterlijk in beweging te krijgen. Wat drie weken geleden begon als een losse gedachte, is uitgegroeid tot een landelijke actie genaamd ‘Balletje slaan?’. De Nederlandse tennisgemeenschap nodigt hierbij alle niet-tennissers uit om de baan op te gaan. Haase: “Bewegen is van levensbelang voor lichaam en geest. Met deze campagne gaan wij als tennisgemeenschap actief aan de slag om dat te stimuleren.”

Honderden tennisverenigingen uit het hele land, waaronder PTC aan de Industrieweg 1a in Papendrecht, zetten vanaf 4 juni hun deuren open. Hun leden staan klaar om de genodigden een warm onthaal te geven en met hen een balletje te slaan.

Iedereen is welkom, zowel jeugd als senioren. Van topfitte sporters die eens wat anders willen tot de beginnende sportschoolbezoeker die door coronamaatregelen zijn klasjes mist. Mensen kunnen zich alleen of samen aanmelden. Deelname is geheel vrijblijvend en gratis.

Deze landelijke campagne is een initiatief van Wij Zijn Tennis en wordt gesteund door een steeds groter groeiend netwerk van tennissers in Nederland en supporters die helpen zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze boodschap. Voor meer informatie of aanmelding: www.wijzijntennis.nl of ledenwerving@ptc-papendrecht.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }