Logo hetkontakt.nl/klaroen

Sportchallenge Willem de Zwijger College naar 2021

  •   32 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het Willem de Zwijger College heeft besloten om de 24 uur Sportchallenge te verplaatsen van juli 2020 naar juli 2021.

Alle sport- en dansklassen van het Willem de Zwijger College hadden zich dit schooljaar voorbereid op 24 uur sporten voor het goede doel. In juli stond namelijk de 24 uur Sportchallenge op het programma. In de aanloop hier naar toe is er al een gigantisch hoog bedrag opgehaald voor KWF kankerbestrijding, namelijk 12.500 euro. Helaas moest dit mooie evenement door de huidige omstandigheden gecanceld worden. Besloten is om de 24 uur Sportchallenge te verplaatsen naar juli 2021.

Om de huidige groep leerlingen alvast te bedanken voor hun inzet van dít schooljaar hebben de LO docenten van de Willem (de organisatie van de Challenge) een passende actie opgezet. Alle deelnemers zijn thuis verrast en hebben een bedankje ontvangen van een LO docent. Dat was een flinke klus met ruim 250 deelnemende leerlingen, maar ontzettend leuk. In de tijd van online lessen, betekent dat natuurlijk ook dat er veel pyjama's, slaaphoofdjes en joggingbroeken aan de deur kwamen. Gelukkig durfden de meeste leerlingen toch open te doen en heeft het team weer vele gezichten in ‘real life’ gezien.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }