Afbeelding
Foto: aangeleverd

Avondvierdaagse Papendrecht gaat door als home edition

Algemeen 330 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een jaar zonder avondvierdaagse is natuurlijk ondenkbaar en daarom presenteert de organisatie van de Papendrechtse vierdaagse de ‘Avond4daagse – Home Edition’.

“Met de Home Edition bieden wij iedereen de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen”, meldt Joke Boer van de Papendrechtse vierdaagse. “Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin.”

Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvangen deelnemers na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille.

Deze Home Edition wordt landelijk aangeboden, dus lokaal kunnen er geen vragen beantwoord worden over de routes, staan er natuurlijk geen verkeersregelaars onderweg en gaan deelnemers niet met muziek binnengehaald worden. “We gaan wel zorgen dat u de medaille thuisbezorgd krijgt en van uw inschrijvingsgeld van 5 euro ontvangt Speeltuin de Zonnebloem, de organisator van de A4Daagse Papendrecht, 1 euro en daar zijn we nu natuurlijk extra blij mee, nu onze inkomsten ook teruglopen”, aldus Joke Boer.

Aanmelden kan via https://www.avond4daagse.nl/deeln…/avond4daagse-home-edition. Aan deelnemers wordt gevraagd om een leuke foto of reactie op de Facebookpagina van de avondvierdaagse te zetten, dan kunnen zij er ook een beetje van meegenieten. “Natuurlijk wel de RIVM regels naleven, maar ook met die regels kunnen jullie heerlijk lopen en veel plezier hebben”, aldus de organisatoren van de avondvierdaagse in Papendrecht.

“Zodra je de vierde route hebt gelopen, ontvangen wij je medaille en zorgen wij dat je die zo snel mogelijk ontvangt.” Volgend jaar wordt de avondvierdaagse gehouden van 31 mei tot en met 3 juni.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden