Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: aangeleverd

Avondvierdaagse Papendrecht gaat door als home edition

  •   184 keer gelezen

PAPENDRECHT • Een jaar zonder avondvierdaagse is natuurlijk ondenkbaar en daarom presenteert de organisatie van de Papendrechtse vierdaagse de ‘Avond4daagse – Home Edition’.

“Met de Home Edition bieden wij iedereen de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen”, meldt Joke Boer van de Papendrechtse vierdaagse. “Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin.”

Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvangen deelnemers na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille.

Deze Home Edition wordt landelijk aangeboden, dus lokaal kunnen er geen vragen beantwoord worden over de routes, staan er natuurlijk geen verkeersregelaars onderweg en gaan deelnemers niet met muziek binnengehaald worden. “We gaan wel zorgen dat u de medaille thuisbezorgd krijgt en van uw inschrijvingsgeld van 5 euro ontvangt Speeltuin de Zonnebloem, de organisator van de A4Daagse Papendrecht, 1 euro en daar zijn we nu natuurlijk extra blij mee, nu onze inkomsten ook teruglopen”, aldus Joke Boer.

Aanmelden kan via https://www.avond4daagse.nl/deeln…/avond4daagse-home-edition. Aan deelnemers wordt gevraagd om een leuke foto of reactie op de Facebookpagina van de avondvierdaagse te zetten, dan kunnen zij er ook een beetje van meegenieten. “Natuurlijk wel de RIVM regels naleven, maar ook met die regels kunnen jullie heerlijk lopen en veel plezier hebben”, aldus de organisatoren van de avondvierdaagse in Papendrecht.

“Zodra je de vierde route hebt gelopen, ontvangen wij je medaille en zorgen wij dat je die zo snel mogelijk ontvangt.” Volgend jaar wordt de avondvierdaagse gehouden van 31 mei tot en met 3 juni.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }