Logo hetkontakt.nl/klaroen

Opnieuw Suppord kinderdisco online

  •   29 keer gelezen

PAPENDRECHT • Jeugd&Jongerenwerk Suppord organiseert voor de Papendrechtse kinderen van zes tot twaalf jaar voor de tweede keer een kinderdisco online. Dit gaat gebeuren op vrijdag 5 juni. Nadat alle reguliere activiteiten van het jeugd en jongerenwerk stil kwamen te liggen als gevolg van de coronamaatregelen heeft Suppord heel snel een aantal activiteiten, cursussen en workshops via facebook aangeboden (in aangepaste vorm).

Dat resulteerde ook in de eerste Kinderdisco online (op 1 mei ). Na deze eerste succesvolle eerste editie komt er dus een tweede online-feestje op vrijdag 5 juni. Tussen 19.00 en 21.00 uur zullen de dj's Yaro&Kristian draaien (via een livestream op www.facebook.com/suppordpapendrecht). Kinderen kunnen uiteraard ook via Facebook verzoekjes (voor zichzelf of voor iemand anders) aanvragen. En dan is er elk half uur (drie rondes) weer een leuke quiz (waarmee men cadeaubonnen kan winnen).

Meer info over deze speciale kinderdisco is te verkrijgen bij Frank de Boer via 06-10529938. Nog meer info over het programma van Suppord is te vinden op www.suppord.nl.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }