Logo hetkontakt.nl/klaroen
• André Stremler.
• André Stremler. (Foto: Bert Bons)

André Stremler draagt stokje fractievoorzitterschap PAB over

  •   81 keer gelezen

PAPENDRECHT • André Stremler heeft de functie van fractievoorzitter van het Papendrechts Algemeen Belang (PAB) overgedragen aan Martin Verweij.

Reeds voor de verkiezingen van maart 2018 was al de afspraak gemaakt dat hij het fractievoorzittersstokje halverwege de raadsperiode van vier jaar zou overdragen aan Martin Verweij. "Ik ben dan precies 10 jaar fractievoorzitter geweest. Het is nu dan ook tijd voor een nieuw gezicht", meent André Stremler. Halverwege deze periode was 21 maart dit jaar. "Omdat we toen werden overvallen door de coronapandemie, er veel onzekerheden waren en niemand precies wist hoe het verder zou gaan is de overdracht op 21 maart uitgesteld tot er een geschikter moment zou voordoen."'

Nu er steeds meer sprake is van versoepeling van de lock-down, is het tijd geworden om alsnog het stokje over te dragen. Dit is gebeurd op donderdag 21 mei. Martijn Verweij heeft zich bereid verklaard de functie van fractievoorzitter op zich te nemen en weet zich daarbij ondersteund door de PAB-fractie.

Martin Verweij werd in maart 2014 duo-raadslid en op 15 december trad hij toe tot de raad van Papendrecht. Ook is hij plaatsvervangend Drechtraadslid. "Gezien zijn ervaring in de gemeenteraad heb ik alle vertrouwen in het fractievoorzitterschap van mijn opvolger", stelt André Stremler. Uiteraard blijft Stremler in deze periode gewoon raadslid in de fractie van het PAB en blijft hij zich inzetten voor Papendrecht en haar inwoners.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }