Afbeelding
Foto: Volksuniversiteit Papendrecht

VU Papendrecht start met zomercursussen

Algemeen 202 keer gelezen

PAPENDRECHT • Nu de maatregelen met betrekking tot het coronavirus versoepeld zijn start Volksuniversiteit Papendrecht binnen de 1,5 meter regeling met een aantal workshops en een zomercursus schilderen. Dit kan natuurlijk op ieder moment weer wijzigen als RIVM regels dat vragen.

Allereerst start op zaterdagochtend 13 juni van 09.30 tot 12.30 uur de workshop ‘Klaprozen op doek’. Deelnemers hoeven geen gevorderd schilder te zijn om een mooi schilderij van deze prachtige zomerbloemen te maken. De docente geeft zowel beginners als gevorderden zo’n duidelijke uitleg, dat iedereen met een mooi kunstwerk naar huis gaat.

Op vrijdagavond 13 juni komt iedereen in de vakantiesfeer bij de workshop ‘Cocktails mixen’. Men leert een aantal zomerse cocktails maken en ook twee alcoholvrije cocktails.

De ‘Zomerschilderwerkplaats’ heeft dit jaar als thema ‘Landschap en natuur’ en wordt gegeven op acht achtereenvolgende woensdagochtenden vanaf 1 juli. Tijdens deze workshop kan men binnen het thema vrij schilderen en krijgt men hulp van docent Teus van Kooten. Er zal, indien het weer dit toelaat zoveel mogelijk buiten geschilderd worden.

De workshop ‘Dikke dames, koddige koeien en keverbusjes’ vindt plaats op zaterdagochtend 11 juli van 09.30 - 12.30 uur en is wederom geschikt voor beginners en gevorderden: iedereen gaat met een schilderij op doek naar huis.

Meer informatie over bovenstaande cursussen is te vinden op www.vupapendrecht.nl. Door eveneens op die pagina in te schrijven op de nieuwsbrief wordt men op de hoogte gehouden van verdere zomercursussen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden